Dracos bilder

Draco - Blackrill's Draco Malfoy. 

Vi har tagit det tuffa beslutet att omplacera vår älskade tibbe Draco.

En underbar, mysig kastrerad sobel hane på 3 år.
Älskar att sitta i knät, klättrar upp själv bara han får hjälp med en hand i nacken. Draco larmar som den tibbe han är och säger till om någon kommer som ju är rasens uppgift.
Han brukar charma alla som kommer hit då han är väldigt kärvänlig. Blir i stort sett allas favorit. En riktig myskille. Älskar gosedjur som piper.
Draco har en olat och det är att han ibland kissar i hundsängarna här hemma men det går ju att avhjälpa genom att ha kiss-skydd på honom inne.

Han blev kvar hos oss då han vid 4 månaders ålder lyckades få vänstra bogleden ur led.
Den opererades och lades tillrätta och har inte åkt ur igen utan håller sig där. Men röntgen visade att det var väldigt dålig passform på leden. Därför så blir det bara kortare promenader för honom och massa bus i trädgården. Det är full fart på honom så Draco verkar inte ha ont, enligt veterinär kan han komma behöva smärtstillande då han blir äldre, kanske efter 6 års ålder. Det har börjat bildas lite pålagringar i bogleden. Vi har i höstas kollat upp höftleder och knän och de ser bra ut i alla fall. Han kan halta lite ibland när han springer men det beror på att det ena frambenet är spikrakt och det andra lite böjt.

Vi tror att det ideala hemmet skulle vara någon med inhägnad trädgård som även går på små promenader med honom. Inte massa trappor. Kanske någon äldre som behöver lite sällskap.

Anledningen till omplaceringen är den att vi känner att han skulle få det bättre i ett hem som inte har så många hundar så han kan få ännu mera uppmärksamhet och lite lugnare när han blir äldre.

Begär inget högt pris för honom utan vill att de pengarna i stället kommer att läggas på att han får det bra på ålders höst. 
Finns det någon som är intresserad? Maila och berätta vad ni kan erbjuda för hem åt vår älskling.